Ренесансови Кралства
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ренесансови Кралства

Неофициален информационен форум към играта Ренесансови Kралства.

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Свинеферма

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Ванката

Брой мнения : 12
Registration date : 16.04.2007

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Свинеферма   Свинеферма EmptyПон Апр 16, 2007 3:45 pm

..искам да си направя свинеферма ,но разбрах ,че е несъвместимо да произвеждам царевица/което правя в момента/ и да имам свинеферма -та да попитам -има ли начин да купя готова свинеферма от играч който я продава и ще е възможно ли да я ползвам ? .също ми е интересно как точно се купува земя м/у играчите и ако купя земя от мъртъв или триещ се играч -като го изтрият ще си загубя ли имота ?
Върнете се в началото Go down
Arah
Admin

Брой мнения : 117
Registration date : 23.03.2007

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyСря Апр 18, 2007 11:15 pm

На този етап от игра, не ти трябва свинеферма. Единствено ако си месар има причина да отглеждаш свинки.
Тук съм написал това-онова за земята.
Може да имаш до 2 полета. Ако не ти харесват, винаги може да си платиш за рестарт на културата/фермата.
Ако имаш празен слот и видиш играч да продава, свинеферма, може да я пупиш. Тя ще ти се появи на 1ви или 2ри слот, в зависимост от това къде имаш място. Ако и двете места са ти заети, няма да може да купиш земята.
За последното, мисля че ако си стартирал покупка на поле от такъв играч, той или няма да се изтрие докато не си получиш полето, или ще се изтрие и ти ще си получиш полето по-бързо от обичайното.
https://arah.bulgarianforum.net
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПет Апр 20, 2007 8:21 am

..то аз и месар ще стана ,но след време..
-просто ме интересуваше -дали може да се гледа царевица и свине едновременно ;-)
nightevil

Брой мнения : 1
Registration date : 13.04.2007

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyНед Апр 22, 2007 4:50 pm

Разбира се! Даже е доста добър вариянт, защото не копуваш царевицата за храна на свинете а си я произвеждаш сам Smile
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПон Апр 23, 2007 8:09 am

nightevil написа:
Разбира се! Даже е доста добър вариянт, защото не копуваш царевицата за храна на свинете а си я произвеждаш сам Smile

..да де и аз си мислех че е добър вариянт ,но на Лорда_ не му дадоха да го изпълни ..,а аз още не мога да разбера ако си купя готова свинеферма дали ще мога да произвеждам царевица и свине едновременно?
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПон Апр 23, 2007 6:39 pm

На 1 поле може да глеадаш само 1 нещо, но винаги може да си го промениш Smile
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyСря Апр 25, 2007 9:10 pm

Arah написа:
На 1 поле може да глеадаш само 1 нещо, но винаги може да си го промениш Smile

..сорри ..явно аз не се изразих ясно.
в момента отглеждам царевица и събирам кинти за второ поле което да е свинеферма ,но разбрах че в играта не може на второто поле /ако е купено от замъка/ да зададеш свинеферма и ме интересуваше дали ако си купя от играч готова свинеферма ще мога да я ползвам като такава?
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПет Апр 27, 2007 1:05 pm

в грешка си. може да си избираш произволни полета/ферми и на двата слота.
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyНед Май 13, 2007 7:43 am

..вече имам царевица и свине ,но свинефермата я купих готова ..щот разправят ,а и са пробвали и нестава по другоядче ;-)

..за да не отварям друга тема :

написал си в ръководството за месар ,че може да прави по 5 меса на ден ,а в немския и англ. форум пише Х10 ;-)

..също ще те помоля -защото ме интересува ако свинефермата ми е на 2ро поле -колко бута получавам от различните свине ..или поне да знам по колко % дава фермата ако е на 2 слот ..

и в заключение искам да ти благодаря за инфото което си предоставил ..и което ползвам -без него нямаше да се оправя ..мерси!
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyНед Май 13, 2007 11:41 am

За свинефермата, аз пък съм пробвал и съсвсем спокойно си става Smile

За месарите, като ги писах тия работи ползвах един PDF файл с ръководство за играта, който може и сега да се дръпне като преминеш на английската логин страница и там от долните бутончета дето пише: "Help" и после натиснеш "Rules". В последствие ми казаха че това е много старо ръководство и доста от нещата не са така. Та там пишеше че месаря правил по 5 месо максимум. Аз откак съм мсеар се убедих че не е вярно и корегирах написаното тука Smile Всъщност наистина са 10 парчета от 10 свински бута или 5 телешки.

Колкото до фермите на 2ро поле за тях знам само че са с 15% по-малко ефективни от такива на 1во (за разлика от нивите, които са с 25%). Незнам точно как се отразяват тия проценти, щото никъде не съм намирал текст да го обяснява това. Обаче от собствен опит мога да кажа, че добива на вторични продукти от животните - млякото и вълната (дето не зависят от угоеността на животното) наистина се намаляват с около 15%. А за бутовете и кожите това не важи пряко, защото те се добиват според размера на животното. Но понеже наддаването на животното е % шанс, то този шанс за 2рите полета е най-вероятно занижен. Разбира се немога да го хвана това по никакъв начин Smile за мен шанса си е 50 на 50 - или ще наддаде, или - не Very Happy
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyНед Май 13, 2007 9:10 pm

Arah написа:
... Но понеже наддаването на животното е % шанс, то този шанс за 2рите полета е най-вероятно занижен. Разбира се немога да го хвана това по никакъв начин Smile за мен шанса си е 50 на 50 - или ще наддаде, или - не Very Happy

..ми аз заклах вече 2 свине и засега зимам с 1 бут по малко отколкото Злефокс е написал в Ръководствата ;-) ,но ми е интересно докога ще е само с един по малко Smile) ..явно ако чакам 10 или 11 бута ще взема съответно 8-9 бута ..преди тва се надявам да губя само по един ,че егати яловите свине ми се паднаха Sad
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПон Май 14, 2007 7:24 am

абе аз са като заколя от 2рата ферма ще сравня Smile ма мойте са кожа и кости сичките...
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyСъб Юни 02, 2007 8:34 am

Изглежда съм ви подвел относно царевицата и свинефермата. bobi666 е пробвал и не му е дало да отглежда прасета при наличие на царевична нива. Дали ако си купите готова нива ще ви позволи, не съм много сигурен вече Smile
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПон Юни 04, 2007 6:30 pm

..на мен ми позволява вече втори месец да съм с царевица и свине ;-)
..колко ще продължи занапред незнам ,но определено за животновъд се иска късмет -просто няма такива каръшки свине като моите ..на 9тия ден беше кожеста едната ми свиня дето я хранех само с царевица -затва реших да не отглеждам свиня на тоя слот и сега храня само по 3 ,но не бих казал че съм на далавера -просто го правя щот ме мързи да си избирам нов начин на игра ..
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПон Юни 04, 2007 6:46 pm

Да не би да си купил готова свинеферма? За друг вариант не се сещам. Smile
абе и аз трябва да прежаля 50 кинта и да тествам май Smile
Имах някакъв спомен, че съм карал на прасета и царевица извесно време. Но незнам как точно се беше получило...
Arah
Admin

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПет Юни 08, 2007 11:04 am

Ванка, дай тука един скрееншот да скиваме че става да се гледат царевица и свине. cyclops
Ванката

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма EmptyПет Юни 08, 2007 11:48 pm

Arah написа:
Ванка, дай тука един скрееншот да скиваме че става да се гледат царевица и свине. cyclops

Smile

Свинеферма Moqtdom
ето и профила ми отвън ;-)
http://www.kralstva.com/FichePersonnage.php?login=Rumtzajs

м/у другото свинефермата си я купих готова ..отначалото на темата си знаех ,че няма друг начин ..просто и за след покупката не бях сигурен ;-)
Sponsored content

Свинеферма Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свинеферма   Свинеферма Empty

Свинеферма
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ренесансови Кралства :: България :: Градския площад-