| прокурор | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
bog2
Брой мнения : 14 Registration date : 29.05.2007
| Заглавие: прокурор Вто Авг 14, 2007 5:57 pm | |
| здравей! значи обръщам се към теб вече като крайна мярка защото тоя твой съвет вече я подкараха съвсем през просото.днес вече става втори ден откакто пиша на прокурора лични съобщения да повдигне обвинение срещу един Vineh (протеже на Кардам и също така от БИС).Също така сутринта го помолих да изчака съвсем малко защото го пиша в момента поста в нарушители, и той пак случайно не ме изчака,а освен в нарушители за неговия случай има още 2 теми във форума.И в крайна сметка виж какво получавам. http://i.data.bg/07/08/14/509385_orig.jpg | |
|
| |
siad
Брой мнения : 15 Localisation : Видин Registration date : 09.07.2007
| Заглавие: прокурор Сря Авг 15, 2007 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Arah Admin
Брой мнения : 117 Age : 44 Localisation : Варна Registration date : 23.03.2007
| Заглавие: Re: прокурор Сря Авг 15, 2007 8:32 pm | |
| Какво очакваш да направя? Да кажа на прокурора да заведе дело и срещу Vineh? Вече беше подведен да заведе едно срещу Bobusch, дето е излишно. Играта да не е другарски съд? Това че двама възрастни човека се чудят как да се надцакат в една игра си е техен проблем. Освен това след като кмета смята че някой играч прави нередни действия, може и сам да заведе дело срещу него, а не да се забърква прокурора в някакви детски интриги. Лично мое мнение е, че след като се даде такава гласност, трябва и на двамата да се тресне по една глоба за обида на съда най-малкото. | |
|
| |
siad
| Заглавие: прокурор Чет Авг 16, 2007 1:32 pm | |
| аз нищо не съм казал просто написах че не мога да го разчета аз уважавам съда и нищо не съм написал съжалявам ако съм го казал грубо но нищо не съм казал
Поздрави | |
|
| |
Arah Admin
| Заглавие: Re: прокурор Чет Авг 16, 2007 3:07 pm | |
| siad, нямах превид теб | |
|
| |
siad
| Заглавие: херцог Чет Авг 16, 2007 3:22 pm | |
| ок само наспамих темата с предишните ми мнения и още веднъж Благодаря ти мислех че ще ми натряскаш глоба | |
|
| |
Arah Admin
| Заглавие: Re: прокурор Чет Авг 16, 2007 3:37 pm | |
| Не е лошо като идея Чуствай се глобен една бира в кръчката на ССС в Кутловица | |
|
| |
siad
| Заглавие: прокурор Чет Авг 16, 2007 4:34 pm | |
| бих черпил ма съм в видин как да не почерпя херцога на българия | |
|
| |
siad
| Заглавие: прокурор Чет Авг 16, 2007 6:41 pm | |
| няма как да те черпя защото съм в видин иначе с удоволствие | |
|
| |
bog2
Брой мнения : 14 Registration date : 29.05.2007
| Заглавие: Re: прокурор Нед Авг 19, 2007 1:26 am | |
| ами то добре ама скоро здравко и мен прецака и ми изкача с постановката,че трябвало да му пиша едно лично съобщение и щял да ми върне парите.И кво се получава че аз трябва да му се помоля за да си взема моето Това за мен е нередно, нали можеш да ги разместваш (порзамърдай ги малко,че започнаха да се самозабравят от БИС).това си е чиста и нагла измама,и не виждам причина да им се разминава.Реално излиза ,че те измамниците печелят на гърба на честните играчи и трябва на всичкото отгоре да им се моли човек,ей тва вече за моленето бе върха на наглоста.Но също така съдията и той е към БИС и направо незнам дали ще има полза,затова ако разместваш започни от него Виж незнам точно какви ти са възможностите,но все пак си БИГ БОСА и вземи измисли нещо ,това просто е недопостимо да продължава така. | |
|
| |
Arah Admin
| Заглавие: Re: прокурор Пон Авг 20, 2007 9:23 am | |
| Щеше ми се да е толкова просто Тях ги поизтриха малко. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: прокурор | |
| |
|